Muškarac (15god) progutao sp(e)rmu ! Poslusajte njegovo iskustvo u otvorenom pismu !

Kako se uhvatiti u koštac s gutanjem sperme?

Rado obrađujete njegov penis, ali vam je gutanje njegove sperme odbojno? Pročitajte naše savete šta učiniti, kada sperma ne želi teći kroz vaše grlo.

Ejakulati različitih muškaraca mogu biti različitih ukusa, boja, tekstura i u različitim količinama.

Mali vodič kroz oralni seks

Najprije se treba zapitati da li vam je gutanje odbojno zbog čina samog po sebi, ili vam je ukus, što ga ima njegov ejakulat potpuno odvratan. Pa počnimo kod ovog zadnjeg. Ejakulati različitih muškaraca mogu biti različitih okusa, boja, tekstura i u različitim količinama. To znači da iako ste kod bivšeg okusili spermu i učinila vam se neopisivo odvratna, to još ne znači da sperma sadašnjeg ljubavnika ima isti ukus. Pre nego što prosudite, radije se uverite.
.
Pročitajte i NJEMU JE U GLAVI SAMO JEDNO: Kad sretneš muškarca koji radi neku od ove 4 stvari znaj da jedino hoće da te odvuče u krevet

Iako vam ukus neće biti po volji, brojni seksolozi i žene koje imaju više iskustva u oralnom seksu stavljaju vam na dušu da čovek ukus za spermu tek mora stvoriti, kao i za određene vrste hrane. Ako vam je dakle okus odbojan, možete optimistički pušiti i gutati spermu, jer vam se ona može s vremenom svideti.

Iako ja baš ne bih stavila ruku u vatru da je to tako, jer ako ti nešto ne ide kroz grlo, naprosto ne ide, čak i ako se jako trudiš ne bi li ti to uspelo.

Ako vam je gutanje odbojno već na samu pomisao na to da bi to bilo odvratno, za boga miloga, bar probajte da biste stvarno mogli reći: Odvratno je! Zaista je smešno iz usta žene, koja još nikada nije progutala spermu čuti kako je to fuj i bljak. Slično kao kod situacije kada nepušači tako rado ističu da je ljubljenje s pušačima kao lizanje pepeljare, iako ne verujem da je iko stvarno lizao pepeljaru.

Za početak, najpre naučite da prepoznate kada će mu doći

Neke žene imaju dobar osećaj i dobro znaju kada će alat što ga obrađuju špricnuti. One koje još nisu tako iskusne, za početak zamolite partnera neka vas upozori pre nego mu dođe.

Zatim odlučite, hoćete li ejakulat progutati ili ne. Ako želite sprečiti izlivanje u usta, neposredno pre nego što mu dođe odmaknite usta i preselite ruku na gornji dio penisa, neposredno ispod glavića i počnite iz njega pumpati ejakulat.

A ako ste odlučili da progutate, a ipak biste pre toga voleli preventivno popraviti okus, iskoristite neku od sledećih mogućnosti:
Istinito i malo jezivo: Evo kakva sudbina je vezana za vaše ime

Pojedite mentol bombonu

Ovoga puta Mentol bombon neće biti ključ do srca, nego ključ do gutanja sperme! Pre nego ga uzmete u usta, poližite nekoliko mentolčića. Ako ih nemate pri ruci, uzmite malo paste za zube. I med, marmelada, šlag, ili šampanjac mogu znatno poboljšati ukus sperme.

Mali vodič kroz oralni seks

Prilikom eksperimentisanja s nekim likerom od mentola ipak pazite da penis ne bude preosetljiv na sastojke, i osetljivost proverite na manjoj površini penisa. Ako mentol iritira kožu, radije nemojte nastaviti, čak i ako liker od mentola uzrokuje ugodan osećaj, nikako kasnije nemojte preterivati s upotrebom, jer se može dogoditi da se pečenje pojavi kasnije, kada je i količina likera na penisu veća.

Pročitajte i Nisu sve švaleracije iste: Postoji 2 vrste prevare, a ovo je ključna razlika između njih

Nataknite kondom ustima

Stavljanje kondoma ustima već smo vas naučili, tako da sada metodu možete koristiti i u drugu svrhu, i to pri oralnom zadovoljavanju partnera. Ako se partner bude odupirao, odlučno mu recite neka se ukoliko na tome insistira, pozdravi s oralnim zadovoljstvom, te neka – ako misli da je njegova sperma tako dobrog okusa, proba malo. Ali, bilo kako bilo, kod upotrebe kondoma upotrebite malo lubrikanta na bazi vode. I svakako, koristite kondom koji neće imati neugodan okus. Izbegavajte dakle namazane kondome, čiji je ukus malo gorak.

Leave a Reply