0gromna zmijuga bila mu je u kolima: Razne0 joj je glavu, a POLA SATA KASNIJE NAPALA GA JE OPET! (VIDEO)

Bili Forbus iz Alabame u svom je vrtu zatekao čegrtušu, upucao je iz sačmarice, otkinuo joj glavu i bacio u zadnji deo svog kamioneta kako bi je kasnije pokazao ocu.

Ma šta je bre ovo: Lekari su mu presadili lice sa leševa, a njegov izgled ostavio je sve u šoku! (FOTO)

Kad je sat vremena kasnije krenuo da je skloni iz kamioneta, bezglavo telo zmije pokušalo je da ga napadne.

Snimak na kome vidimo kako se zmija, kojoj je preostao samo komadić glave, baca po tovarnom prostoru kamioneta, snimila je Bilijeva žena Keri.

– Moj muž je kopao u vrtu kad je naleteo na zmiju. Pozvao me da mu donesem sačmaricu i tako joj je razneo glavu, a zatim ju je grabuljama ubacio u kamionet i odvezao se ka bratu. Zmija se za to vreme nije micala. Kad smo stigli do bratovljeve kuće, počela je ponovo da napada – ispričala je Keri za “Unilad”.

Stručnjak za zmije Tajler Haris objasnio je da se zmija ponašala odbrambeno, i posavetovao da je u takvim prilikama pusti na miru.

– Reptili više reaguju na spinalne reflekse nego one iz mozga, u njihovoj leđnoj moždini postoje stvari koje kontrolišu pokrete i u nekoj meri mogu funkcionisati odvojeno od mozga. Napad se verovatno dogodio kao refleks kad je osetila da joj se neko približava – objasnio je on.

(Editor.rs/Index.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *