Moj sin je postao NADMEN i RUGAO se drugoj deci jer nemaju skupu odeću: Onda sam uradila OVO i NIKADA se neću pokajati zbog toga!

„U poslednje vreme moj sin se ponašao pomalo nadmeno. Ponašao se kao da je previše dobar da kupuje u „Volmartu“ i pravio je neumesne komentare o drugarima iz škole koji kupuju u „Gudvilu“ i slične stvari. Ja to ne tolerišem.

Danas je dobio 20 dolara da kupi odeću u „Gudvilu“ koju će morati da nosi cele nedelje u školi. Šta god da nađe – to će biti ono što će nositi. Nije bio srećan, čak je i plakao, ali čvrsto verujem da će za 15 godina da se seti ovoga i biti zahvalan što ga je majka naučila da kupuje u „Gudvilu“. Želim da naučim svoju decu da novac nije sve i da ako će degradirati ljudi zbog toga gde oni kupuju, onda će morati sami da kupuju tamo.

Moj sin je naučio dragocenu lekciju iz ovoga. Nisam to uradila da bih ga kaznila ili pokazala kako „Gudvil“ nije dobro mesto za šoping. Ovo sam uradila da bih ga naučila da novac i brendovi koje nosimo ne menjaju nas kao ljude. On i dalje može da bude neodoljiv, neverovatan, voljen, čak i kada se ne oblači u skupim prodavnicama.

Shvatam da smo moj muž i ja možda sami krivi za to što očekuje da uvek nosi brendirane stvari. Dobili smo ga kada smo bili veoma mladi, i uvek smo se trudili da mu pružimo sve što nikada nismo imali. Zbog toga on očekuje da ima sve što želi.

Ovo sam uradila da pomognem svom sinu da postane bolji čovek. To ga je naučilo pameti. On danas stvari iz pomenute prodavnice sa ponosom“, iznela je ova majka svoju priču.

Ona je naknadno iznela za tamošnje medije da „postoji veliki broj dece kojima se rugaju zbog odeće koju nose ili kuće u kojoj žive i da nikada nije prekasno da ih naučimo da razmišljaju drugačije“. Kako vi komentarišete postupak ove majke?

(Izvor: Žena)

Leave a Reply