TRAŽIO nestalu MAJKU preko FEJSBUKA, policija krila SUROVU ISTINU! (FOTO/VIDEO)

Mladić Marko (19) pokrenuo je prošlog meseca potragu putem Fejsbuka potragu za svojom majkom koja je nestala.

Nažalost, otkrio je da je Đina Hojnštajn umrla pre nekoliko godina u Nemačkoj, ali zbog birokratske greške porodica o tome nikad nije obaveštena.

Đina je živela u malom selu na severu Švajcarske, a 2000. godine zvanično je stavljena na popis nestalih osoba. Marko je detinjstvo proveo s usvojenim roditeljima u drugom delu države, a na Fejsbuku je objavio apel za informacijama o njegovoj majci.

Njegova priča je privukla veliku pažnju Evropljana, ali je švajcarska policija obavestila mladića da je telo njegove majke pronađeno 2013. u Nemačkoj.

Markov početak života nije bio nimalo lak. Znao je vrlo malo o svojoj pravoj porodici,a majka mu je bila narkomanka koja je devedesete provela drogirajući se heroinom usred parka u centru grada. Nikada nije saznao ime oca.

Kada je Marko rođen, 1997. godine, već je bio zavisnik i prve mesece proveo je u bolnici na odvikavanju. Iako ga je majka posećivala s vremena na vreme, nikad nije s njom živeo, a kada je imao samo tri godine, ona je nestala. Iako Marko sada kaže da je imao srećno detinjstvo, ipak njegova biološka porodica mu je uvek bila u mislima.

Prvi put u potragu za njima krenuo je kad je imao 16, ali bezuspešno. Nakon apela na Fejsbuku, policija je proverila informacije i saopštila da su Đinini ostaci pronađeni u Nemačkoj.

Policajci su se momku izvinili što mu ranije nisu javili za smrt njegove majke. Marko je, otkako je pre mesec dana pokrenuo potragu, dao brojne intervjue, ali sada se povukao iz medija. Upoznao se s bakom i ujakom, i raduje se skorom susretu s tetkom.

(Izvor: BKTVNews)

Leave a Reply