EMININ MOMAK MULTIMILIONER OBJAVIO PRVU SLIKU S NJOM: ALI ONO ŠTO JE NAPISAO ISPOD ZAPREPASTILO JE SVE (FOTO)

Turski milioner Sadetin Saran i partner pjevačice Emine Jahović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa pjevačicom, ali je ispod napisao nešto što je zaprepastilo turske medije.

“Moja ćerka. Toliko mi nedostaje”, napisao je Sadetin u opisu fotografije koju je ubrzo obrisao sa Instagrama.

Turskim novinarima nije trebalo mnogo da zaključe da je to Emina, a ne njegova kćerka, i da između njih postoji ogromna sličnost.

Kako bi dokazali da je na slici Emina, oni su objavili i nekoliko dokaza.

2018-09-21-3

Ostaje nejasno zašto je Sadetin Eminu nazvao svojom kćerkom, a nekoliko njegovih prijatelja je kazalo kako je to uradio kako bi se poigrao sa medijima.

8881f1b8-24e9-4fad-b06d-ce56e9b0f6a0

Inače, Sadettin Saran je nekadašnji menadžer Fenerbahçea, a s Eminom se poznaje još od ranije.

 

1b1a0513-388a-47fb-aab0-74a6c98e1194

Mediji u Turskoj pišu da su članovi porodice Emine Jahović, veoma zabrinuti za njeno zdravlje.

Od kako se razvela od Mustafe Sandala, naglo je smršala što se može vidjeti i po slikama koje kruže po društvenim mrežama.

”Emina u posljednje vrijeme preživljava stres. Posebno je pogodila činjenica da više nije sa Mustafom, a kada se nađu na istom mjestu, ona ne može da podnese njegovu blizinu, posebno sada, kada zna da više nisu u braku” – priča izvor blizak pjevačici.

Dodaje kako se pjevačica se posvetila isključivo poslu i treninzima.

”Ona ništa ne jede. Po cijeli dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. Sa njom ne može normalno da se priča” – dodaje izvor.

Izvor: novi.ba

Leave a Reply