(VIDEO) HITLER0VI NADLJUDI: Deca rođena u poremećenom nacističk0m projektu još su živa

Njihova je ideja bila odgojiti u nizu specijalnih domova stotine tisuća plave, snažne djece, kako bi do 1972. godine velika Njemačka dobila 120 milijuna nadljudi

BERLIN – Deca začeta u Hitlerovom tajnom programu stvaranja čiste arijevske rase nadljudi još su živa!

Posle logora smrti, druga najveća tajna nacističkog sistema promene sveta bio je projekat “Lebensborn”. Prema rasističkim idejama filozovfa Alfreda Rozenberga, tehničke detalje razradio je Hajnrih Himler.

Ideja je bila da se u specijalnim domovima odgaje stotine hiljada plave, snažne dece, kako bi Treći Rajh do 1972. godine imao 120 miliona nadljudi. Armija fašističke Nemačke imala bi tada 600 SS divizija, što je vojna moć kojoj niko ne može da se suprotstavi.

Ideal su im bili Norvežani, “potomci vikinga”, jer su smatrali da oni daju idealno arijevsko potomstvo – imaju sve osobine krvi i tla kao i Nemci, čak i bolje..

“Nordijski čovek je najlepše ljudsko biće na svetu. I po inteligenciji i po svojoj izuzetnoj pojavi, on je superioran. Nordijac ima svetlu kosu i plave oči – kralj nad kraljevima u odnosu na sve ostale pripadnike ljudske rase na Zemlji”, pisao je Hans Ginter, nacistički teoretičar rase.

Sredinom 1936. Himler je otvorio prvi “Lebensborn” u dvorcu Štajnhering u predgrađu Minhena. Od 22 takva doma, 10 se nalazilo na tlu Nemačke, 9 u Norveškoj, 2 u Austriji i 1 u Belgiji. Svaki je imao Domove majki i Domove dece.

Međutim, genetika se odmah poigrala s očekivanjima nacista. Sva novorođenčad imala je plave oči na rođenju, naravno, ali mnogima su ubrzo potamnele. Lekar Jozef Mengele je pokušavao da nađe način da promeni boju očiju i druge karakteristike u “arijevske”.

Decu koja nisu ostala plava čekala je tužna sudbina. Završila su u gasnim komorama. Hitler je pred kraj Rajha naredio da budu uništena sva “Lebensbornova” deca, ali to nije sprovedeno u delo.

Projekat “Lebensborn” bio je strogo čuvana tajna i to bi i ostao da Amerikanci posle oslobođenja Nemačke nisu našli arhive i domove.

Ispostavilo se da je do kraja rata u tim domovima rođeno više od 42.000 dece u tajnim klinikama u Nemačkoj i u okupiranim zemljama. Navodno je još oko 200.000 plavokose i plavooke dece oteto i prevezeno u Nemačku. Samo iz Poljske oteto je navodno 40.000 mališana.

Amerikanci su isprva hteli da otetu decu vrate kućama, ali ona su na tu ideju reagovala sa paničnim strahom. Mozgovi su im toliko bili isprani da nisu mogli da podnesu ideju da se vrate u “nižu rasu”, pa su uglavnom ostali u Nemačkoj. Procenjuje se da ih danas samo u toj zemlji ima više od 100.000.

Ova deca su posle rata bila žigosana u Evropi (Foto: Printscreen YouTube)
OVA DECA SU POSLE RATA BILA ŽIGOSANA U EVROPI (FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE)
Žalosna sudbina stotina hiljada dece koja su posle Drugog svetskog rata tumarala Evropom žigosana i prezrena, trajno je u pozorenje o jeni koju za ludačke planove o rasnoj nadmoći plaćaju i oni koji se u to upuste i oni koji su njihove žrtve.

(Express.hr)

Leave a Reply