GIGA JE UŠAO U KLADIONICU NOSEĆI N0Ž, A ONDA JE NASTAO MRAK! Ub1stvo o kom je pričao Bor dobilo epilog! Igoru 8 godina!

Viši sud u Negotinu osudio je nepravosnažno Boranina Igora Aleksića (37), zvanog Giga, na jedinstvenu kaznu zatvora od osam godina jer je 18. juna 2016. u borskoj kockarnici “Koloseum” zaklao sugrađanina Sejdina Useinovića (50), a teške telesne povrede naneo njegovom bratu Šemsu Useinoviću (41) i njegovom prijatelju Naseru Šaćiroviću (35).

Zločin se dogodio oko tri sata nakon ponoći, kada je Aleksić ušao u kockarnicu u pripitom stanju i krenuo da pravi nered. Braća Useinović i njihov prijatelj Šaćirović izbacili su ga iz kockarnice. Aleksić je potom otišao svojoj kući kako bi uzeo kuhinjski nož, a zatim se vratio u “Koloseum”. Sejdin Useinović je pokušao da ga spreči da uđe u lokal, ali ga je Igor Aleksić odgurnuo i ovaj je pao preko poker aparata.

U tom momentu je u kockarnici nestala struja i nastao je mrkli mrak.

– Verovatno zbunjen mrakom, a i dalje besan, ubica je počeo da vitla nožem oko sebe. Sejdina Useinovića je ubo u vrat, a rana je bila smrtonosna. Dok je vitlao nožem, ranio je i Šemsu i Nasera, ali njihove povrede nisu bile opasne po život. Ubica je pobegao u svoj stan i zaključao se. Međutim, policija je odmah po prijavi zločina otišla kod njega, a Igor im je otključao, bacio nož i predao se.

 

(Kurir.rs/S.A.B./Foto:Facebook)

Leave a Reply