Sarajlija Benjamin Spahović pretukao Ivana Marinkovića: Dan nakon batina izgleda zastrašujuće! (FOTO)

Ivan Marinković prethodne noći dobio je stravične batine od Benjamina Spahovića, tokom kojih je urlikao toliko da su četvorica ukućana razvalila vrata kako bi ga spasili.

Dan nakon sukoba i pesnica koje je dobio, Ivan Marinković probudio se otečen, a kako se čini i jedan kapak mu je prilično spušten.

– Nemam šta da kažem. Produkcija je pustila VTR koji je iznervirao Benjamina, ali ono što hoću da kažem jeste da nisam ja kriv. On je prišao meni i napao me, ja sam sjedio, on mi je izmakao stolicu, Jelena je ustala jer se uplašila, onda sam se ja okrenuo i on je iz čista mira to uradio – izjavio je Ivan povodom tuče.

Do sukoba je došlo kada su takmičari rekli da je Ivan Benjamina iziritirao zbog aplaudiranja na pušten snimak, ali Jelena Ilić željela je da ga opravda.

– Ne vidim provokaciju ako nekog ne gledaš u oči ili aplaudiraš – rekla je.

Kako je današnja tema “da li cilj opravdava sredstva”, svoj stav iznijela je Ilijana Vagić.

– Kako za koga, neko ima cilj da provocira, nekome je cilj da bude ovdje tri godine, a nekome je đon obraz – aludirajući za rijaliti karijeru Marinkovića, a zatim je dodala:

– E, ti si rekao kako bi njemu svašta uradio Jeleni u tajnoj sobi, nemoj da lupaš sada i izvlačiš se. Provocirao si ga cijelo veče, i ti si toga svjestan, sada nosi svoje posljedice!

(Telegraf.rs)

Leave a Reply