DIREKTNO IZ ZABELE! Kristijan Golubović ulazi u “Zadrugu 2” da raskrinka Kiju Kockar!

“Čim je izdržao dve trećine kazne, Kristijan je pisao molbu za uslovni otpust, ali je već dva puta odbijen. Uskoro će podneti i treći zahtev, jer silno želi da uđe u “Zadrugu 2”. On je bio najveća zvezda “Farme 6″, a veruje da bi tek u ovom rijalitiju napravio šou. Pritom, po izlasku iz zatvora trebaće mu novac, a produkcija je spremna da za njega odreši kesu. Kristijan ponavlja da je sada iskusan rijaliti igrač, i da bi znao kako da vodi priču”, otkriva za Informer njegov bivši cimer iz zatvora.

On trenutno služi osmogodišnju kaznu zatvora u požarevačkoj “Zabeli”, a priželjkuje da se pravo iz ćelije preseli pred kamere TV Pink.

Golubović se nije latio ni toga da prokomentariše bivšu učesnicu i pobednicu prve sezone, Kiju Kockar, ali ni drugaricu Staniju.

Kristijan je nedavno u požarevačkoj “Zabeli” snimio audio-zapis, koji je objavljen na Jutjubu, a u kom je prozvao pobednicu “Zadruge 1” Kiju Kockar:

“Kija je perfidno namazana. Svaku grešku oba ljubavnika iskoristila je za svoj oltar, na kome se uloga žrtve ogromno naplaćuje. Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju”, smatra žestoki momak.

Leave a Reply