IZBACUJU JE IZ ZADRUGE! Luna leti iz rijalitija, a razlog za to je zabrinjavajući!

Blogerka Luna Đogani od samog starta druge sezone rijalitija „Zadruga“ slovi za glavnog favorita, ali će joj pobjeda i ovog puta izmaći, ukoliko ne bude naučila da kontroliše svoje emocije, smatra astrolog Dušan Veličković.

Blogerka Luna Đogani od samog starta druge sezone rijalitija „Zadruga“ slovi za glavnog favorita, ali će joj pobjeda i ovog puta izmaći, ukoliko ne bude naučila da kontroliše svoje emocije, smatra astrolog Dušan Veličković.

Naime, kako naš sagovornik ističe, velike su šanse da Luna napravi ozbiljan skandal u „Zadruzi“ zbog kojeg bi mogla da bude diskvalifikovana.

– Luna je Riba Lav, što znači da je izuzetno labilna, a podznak je tjera da bude ponosna i uvredljiva do bola. Čim joj neko kaže nešto što joj se ne sviđa, odmah napravi frku, a u stanju je i da se fizički obračuna. Vidjeli ste nedavno kako je gađala flašom Damira, kada joj je u svađi samo pomenuo Anabelino ime – kaže na početku razgovora za VIP magazin Dušan Veličković i objašnjava:

– Ona će do kraja mjeseca neminovno napraviti neki skandal, a velike su šanse i da će je izbaciti odande. Bukvalno je kao žica na gitari koja samo što nije pukla i za nju je nužno da nauči da glumi i da se folira. Ali, to će joj biti najteži zadatak u životu, jer je puna sebe, a intelekt joj nije jača strana. Lišena je sposobnosti da strateški razmišlja i zbog toga reaguje tako impulsivno. Tek kada prođe frka, koju, po pravilu, ona sama napravi, sjedne i razmisli šta je uradila. Ali, tada bude kasno – kaže naš sagovornik i otkriva da Đoganijeva mora da nauči da ne prima uvrede lično.

– Luna je rođena glumica i skandal majstor, a sve što se sada dešava u „Zadruzi“ je zapravo nastavak njene priče iz prve sezone. Dobila je ogroman honorar da ponovo uđe, ali sada joj je kritičan period, jer je hvata njeno ludilo. Mars joj ide na Uran, što znači da će imati žestoke okršaje s ukućanima. Ako preži sve to, ostaće do kraja i velike su šanse da će pobijediti – kaže Veličković i otkriva da li će se u “Zadrugu” vratiti i drugi akteri ljubavnog trougla.

– Za Slobu su i Luna i „Zadruga“ odavno završene priče. Sloba je Blizanac sa podznakom u Devici, a to u prvom redu znači da je labilna osoba, ali je i gord, bahat. Njemu je poslije „Zadruge“ odlično krenulo, uzima dobar honorar na nastupima i kod njega ne postoji rikverc. Sada može samo da uživa. Njegov najbolji potez u životu bio je taj što je ušao u rijaliti, jer se izreklamirao za sve pare. Sada mu se novac osladio, konačno mu je krenulo, a napraviće odličan potez, ako se odseli u inostranstvo i tamo započne novi život – kaže on i dodaje da je i Slobina bivša supruga izvukla maksimum iz propalog braka.

– Kijino „dobro veče“ košta 5.000 evra, a dovoljno je samo da izađe na binu i da se pretvara da pjeva. A ljudi su prihvatili tu foru. Ni ona se neće vratiti u rijaliti, jer bi mogla više da izgubi nego što bi dobila. Kao i Sloba, Kija je Blizanac, što znači da je i ona labilna, ali njoj je teško da se folira. Najbolje bi bilo da ubace Anabelu, jer bi tek tada nastao haos. Luna i Anabela bi bile zanimljivije od Kulićki – zaključuje naš sagovornik.

Leave a Reply