SAMI NEMORAL U PAROVIMA: Od polnih bolesti, nasilja do mazanja izmetom

Pored tableta za smirenje, najviše se koriste vaginalete. Skoro svakodnevno neka od učesnica traži da joj se donesu vaginalete i sve više ih je na spisku za taj lek

Polne infekcije, mazanje izmetom i nasilje je ono što se dešava kada se učesnici rijaliti šou Parovi “odmaraju”, otkriva izvor blizak produkciji.

Većina ukućana luksuzne vile svakodnevno traži psihologa, kao i lekove za smirenje. Do sada najtanje nerve, barem iza kamera, u jednom trenutku je imala Jelena Golubović, koja je zbog nepoznatog razloga svojim izmetom izmazala zajedničko kupatilo. I psiholog koji povremeno bude među učesnicima vraća se uvek zbunjena jer niko od učesnika ne ume da joj objasni zašto mu je potrebana pomoć.

Kamera nije snimila odnos Nele Vidaković i Marka Crnogorca kada je između njih izbio sukob koji je Marko rešio silom. On je Nelu odgurnuo, mada ona tvrdi da ju je udario. Zbog toga je pevačica celu nedelju urlala u kamere i tražila pomoć.

Osim nasilja i psihoze, kako otkriva izvor, kuća je pravo leglo zaraze. Učesnici su svi toliko aljkavi da čistačice ne stižu da počiste za njima. Kuhinja je apsolutno neuredna i prljava pošto niko od učesnika ne želi ništa da pomeri, a kamoli da opere.

Ipak, najveća opasnost od zaraze preti u krevetu i kupatilu. Pored tableta za smirenje, najviše se koriste vaginalete. Skoro svakodnevno neka od učesnica traži da joj se donesu vaginalete i sve više ih je na spisku za taj lek.

Nije ni čudo pošto svakodnevno se upražnjava seks pa se po svemi sudeći i širi infekcija.

Leave a Reply