ZORICA RAZOTKRILA STANIJU: KOJI CRNI FAKULTET? NAVEDI NEKE OD PROFESORA AKO ZNAŠ!

Starletine reči zašparale su uši pevačici koja je onda uspela da je spusti u samo nekoliko reči

Stanija Dobrojević ponovo je počela da priča o svom fakultetu, za koji joj mnogi ne veruju da studira. Hvalila se da je uvek imala visoke ocene, desetke i da bi volela da joj sada izađu u susret kako bi završila diplomski.

“Zamolila bih profesore ukoliko neko gleda ovo da mi obezbede datum da branim diplomski. Sve sam napisala i naučila u Americi pre nego što sam ušla ovde, volela bih da mi odrede datum, da izađem odavde, odbranim to i vratim se kao diplomirani ekonomista”, rekla je starleta.

Međutim, Zorici Marković su ove reči zaparale uši pa je pitala starletu da navede neke od imena profesora sa fakulteta na kom studira, što, naravno, nije učinila.

“Ja se stvarno izvinjavam ali ne bih da pominjem imena ljudi koji nisu ovde i to zato što me pita ovaj estradni šljam”, branila se Stanija a da pritom nije navela ni jednog profesora.

“Lažeš! Znam 10 devojaka sa Ekonomskog fakulteta i niko te nikada nije video”, drala se pevačica ali je onda starleta ustala i zapretila.

“Pošto imate jezičinu, ići ćemo pravo na sud pa dokazujte vaše laži i izmišljotine. Toliko ste zli i ljubomorni na mene. Tužiću vas i naplaćivati svaki slučaj a onda od toga i živeti”, pretila je Dobrojevićeva.

Leave a Reply