NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Policija uhapsila Vladimira Tomovića zbog javnog nasilja nad ženama

Kako javljaju lokalni crnogorski mediji, na graničnom prelazu Srbije i Crne Gore, noćas je zbog javnog nasilja nad ženama uhapšen Vladimir Tomović.

Naime, posle brutalnog nasilja nad Aleksandrom Subotić uživo na televiziji, Vladimir Tomović je izbačen iz Zadruge. Tada je u dogovoru sa produkcijom pokupio svoje stvari i pozvan mu je taksi koji ga je odvezao na nepoznatu lokaciju.

Očigledno u strahu da bi se nešto slično moglo dogoditi ili usled neke dojave, Vladimir je odmah krenuo u rodnu Crnu Goru gde je uhapšen od strane srpske policije po poternici koja je prethodno izdata.

Crnogorski mediji javljaju da je Vladimir bio iznenađen ovakvim razvojem stvari i da ovo nikako nije očekivao da će se dogoditi.

Ljuba Pantović je ovim povodom samo kratko na instagramu prokomentarisala: “Tamo gde ideš, ima mnogo da te boli”.

Još jednom, podsetimo, Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija posle pesničenja sa Aleksandrom Subotić. Dva dana pre toga trajala je netrpeljivost Aleksandre i Davida sa jedne strane i Stanije, odnosno Vladimira sa druge. U toko dnevnog prenosa, došlo je do velike svađe Vladimira i Aleksandre, koja je kulminirala udarcem pesnicom u glavu.

Ovaj čin je odmah osudila cela nacija, dok Vladimirova porodica tvrdi kako je on isprovociran od strane Aleksandre Subotić.

Leave a Reply