STRAVIČNE PREVARE RADNJE AUTO DELOVA SZAKAL METAL: Prodaju svoje svercovane delove i polovne, pakuju ih kao nove!

Neverovatno šta može sve da se dogodi u Srbiji. Osim toga što ne postoji ni doza ljudskosti, izgleda da nas varaju na sve strane.

Radnja auto delova Szakal Metal iz Mađarske već dugi niz godina posluje u Srbiji. Kao predstavnik inostrane kompanije iz Evrope, valjda treba da prenesu i te evropske manire, međutim nije sve baš tako.

Nekoliko ljudi koja se bave popravkom automobila, prijavilo nam je da ova radnja prodaje ŠVERCOVANE DELOVE, pa ČAK I POLOVNE, koje pakuju kao nove i tako ih prodaju klijentima. Naravno, ovo se sve radi bez znanja centrale u Mađarskoj, koji nikako ne mogu imati kontrolu nad svim dešavanjima u Srbiji.

Ovo sve pogotovo dolazi u prvi plan, kada se pojavi reklamacija na neki auto deo, pa ga oni odbiju.

Naravno, ovakve stvari dosta teško može da otkrije i inspekcija, jer radnici mogu veoma brzo da sklone navedenu robu i sakriju je od pogleda i dodira inspekcije.

Postavla se pitanje da li je sramota centralu iz Mađarske da ovako posluje na našem tržištu i da se ovako ponašaju prema klijentima.

Možda ih stvarno treba izbegavati u širokom luku, jer nikad se ne zna da li će vama zapasti neki švercovan ili polovni deo.

Leave a Reply