Marina Tucaković: Liječila sam se čuvarkućom i cveklom!

Hitmejkerka Marina Tucaković osjeća se mnogo bolje poslije skoro godinu dana borbe sa opakom bolešću, a za medije je otkrila da se pored terapije propisane od ljekara liječila i čuvarkućom, koprivom i cveklom!

Autorka najvećih hitova na Balkanu prekinula je sa terapijama kojima se podvrgavala prethodnih mjeseci, ali je nastavila da pije lijekove i koristi bocu sa kiseonikom kad god bi se umorila.

– Osjećam se dosta dobro. Nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. Ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo. Ležala sam na onkologiji i tamo sam vidjela žene koje su bile u sto puta većem paklu i koje ga prolaze već godinama. Dolaze na onkologiju, liječe se, pa im se bolest vrati.

– 1Ja tek treba da se dokažem na tom putu. Najvažnije je slušati ljekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu liječenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću i pila čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku. Potpuno sam promijenila životne navike – rekla je Marina i dodala da i dalje ne uspijeva da se oslobodi svog najvećeg poroka:

– Cigare nikako nisam mogla da ostavim. Čim mi bude malo bolje, ja se hvatam za cigaru. Nisam htjela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije mi to to, pa i nemam želju da ih koristim. Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i pijem svaki dan jedan lijek.

Trebalo bi uskoro i da ponovim tu imunovakcinu, u novembru. To je vakcina koja se daje u Njemačkoj. Na put svakako neću moći nikako sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su sve vrijeme uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško – izjavila je Marina za magazin Svet.

 

(Svet)

Leave a Reply