Pozitivna je! Staniji zvanično stigli rezultati! Nikako nisu dobri, porodica se oglasila, ali I Vladimir

Pošto je provela noć van Bele kuće Imaginarijuma, Stanija Dobrojević ranim letom uputila se u Njujork, na hitnu operaciju. Kako se navodi, ona je već hospitalizovana. Mnogi sumnjaju da je u pitanju štitna žlezda, ima i onih koji misle da je u pitanju ginekološki problem, a postoje i oni koji veruju da su silikoni u pitanju, međutim porodica ne želi da otkriva njeno zdravstveno stanje. Evo zašto:

– Stanija je stigla da se vidi samo sa najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz ‘Zadruge’ i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir apustio rijaliti – rekao je jedan od prijatelja.

 

stanija-dobrojevic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Čak i najbliži prijatelji čuvaju tajnu.

– Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem – ističe izvor.

 

Za stolom u “Zadruzi 2” produkcija se obratila cimerima dobrojevićeve pismom:

 

– Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti – međutim ona je Mariji Kulić “pevala” potpuno drugu pesmu.

 

stanija-dobrojevic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati – šapnula joj je Stanija.

Leave a Reply