Muškarci, ovako možete zavesti svaku ženu! Ali baš SVAKU !

Na osnovi brojnih istraživanja znanost je pokazala koji načini dokazano pale u zavođenju. Evo što muškarce čini neodoljivo privlačnima u ženskim očima.

Potrebno je 13 milisekundi da čovjek odredi je li mu druga osoba privlačna ili nije. Situacija je jednaka i kod muškaraca i kod žena. A koji su to ‘okidači’ kod žena na osnovi kojih one određuju je li muškarac privlačan? Evo što kaže znanost…

Osmjehnite se
Muškarce su godinama učili da je osmijeh žensko oružje za zavođenje, ali to nije istina! Istraživanja pokazuju da su ženama puno privlačniji muškarci koji se znaju blago osmjehnuti. Dakle zaboravite na sve što ste dosad čuli i osmjehnite se!

Ponašajte se samouvjereno
Kada se muškarac ponaša mirno i stabilno, ženama je privlačniji jer podsvjesno dobivaju dojam da je to muškarac koji će se znati nositi sa svakom krizom u životu. Dakle ako već doista niste samopouzdani, ponašajte se kao da jeste, i to djeluje.

Govorite duboko i dominantno
Ženama su dokazano privlačniji muškarci koji govore duboko i dominantno. Podsvjesno ih doživljavaju muževnijima i seksipilnijima. Takvi muškarci to obično i jesu, ali nerijetko su i skloni većem broju partnerica…

Podignite bradu
Muškarac s podignutom bradom djeluje samouvjerenije, ali je i fizički atraktivniji. Istraživanja pokazuju da žene lakše primjećuju muškarca koji zna kako držati podignutu bradu. Dakle bradu gore!

Brada od tri dana – morate je imati!
Muškarci s bradom od tri dana djeluju pametnije i društvenije, ali i seksipilnije, pokazalo je jedno istraživanje. Društvenost muškaraca vezana je uz njegovu samouvjerenost, a već smo zaključili da žene vole samouvjerene muškarce. Mislite da je slučajnost to što mnogi slavni
muškarci imaju bradu od tri dana?!
Odjenite nešto crveno
Različita boja odjeće otkriva različite stvari o vama. Jedno je istraživanje pokazalo da su muškarci u crvenom puno seksipilniji, baš kao i žene. Usto, muškarce u crvenom žene podsvjesno doživljavaju kao bogatije i moćnije, a to su uvijek vrlo privlačni elementi.

Pazite na kvalitetan san
Baš kao i žene, i muškarci moraju paziti na san ako žele biti lijepi i privlačni. Nekoliko je istraživanja pokazalo da su ženama manje privlačni muškarci koji izgledaju umorno, iscrpljeno i neispavano. Dakle umjesto ludih zabava tijekom noći, idite u krevet i naspavajte se – imat ćete više uspjeha kod žena!

Leave a Reply