MORA BITI DISKVALIFIKACIJA ZBOG SKANDALA Sasula Luni gomilu uvreda: Ciganko glupa, šta skačeš po stolu i glumiš napucanu ribu!

Sinoć je Veliki šef odlučio da iznenadi zadrugare, pa je priredio žurku. Svi su bili raspoloženi, igrali, smejali se i zabavljali, ali naravno rijaliti “Zadruga” ne bi bio to što jeste da ne dođe do žestokih svađa posle kojih usledi potpuni haos.

Sve je bilo u redu, dok Marija nije napala Lunu Đogani zbog toga što je igrala na stolu. Mladoj blogerki je svega preko glave i na ivici je nervnog sloma zbog Slobe Radovanovica i svih ostalih ukućana koji se ponašaju isfoliranu, ali i onih koji je nazivaju ludačom

Marija je nastavila da je žestoko vređa, dok je Luna pokušavala da se kontroliše i zanemari situaciju:

– Bila si Slobina rezerva pa si se malo ispucala, mnogo si nervozna! Videla si kako se ponaša prava žena, ne skače po stolu kao ti. Ajde malo popni se na sto, pokaži vaspitanje! Ono je prava žena, nijednom nije stavila nogu na sto gde se jede, to je jako ružno!

Pošto Marija i Adam trenutno nisu u najboljim odnosima, Adam je u inat stao na Luninu stranu i krenuo da je brani na šta je Marija reagovala burno:

– Brani ciganku glupu! Sram te bilo – rekla je Marija i nastavila da žestoko komenrariše.

Leave a Reply