NOSTRADAMUS PREDVIDIO DOGAĐAJE ZA 2018.: STRADAĆE 16 HILJADA LJUDI, A ZAPOČETI ĆE SE RAT U OVOJ ZEMLJI…

Popularni francuski prorok imena Mišel de Notr Dam rođen je 14. decembra 1503. godine, a svima nama je poznat kao NOSTRADAMUS, predviđajući mnogo turbulentnih događaja za ovu godinu.Iako rođen 16. vijeku, imao je veliki ugled u svom društvu zbog toga jer je bio popularni doktor i astrolog svog vremena. Njegova sposobnost je bila ta što je mogao da predvidi događanja, a na kraju ga je to i proslavilo.

Najveći njegov poštovalac je bila Katarina de Mediči, štitila ga je od inkvizicije što je u to vrijeme bio afinitet prema okultnom, jer se vještičarenje u to vrijeme kažnjavalo smrću…Kako se navodi, ovaj francuski prorok bi posudu punio vodom, dugo bi je posmatrao, a onda bi mu se u tom momentu pojavljivale vizije budućnosti. Vijekovi su prolazili, a priče o ovom proroku su i dalje živjele, iako drugi govore da se ne trebaju olahko uzimati u usta njegova proročanstva, iako navode da se veliki dio njih i obistinio.

A kada je riječ o ovoj godini, predvidio je dosta negativnih događaja. Radi se o tome, da bi ovo zapravo planetu na kojoj živimo trebalo dosta promijeniti u odnosu na onakvu kakvu je poznajemo danas. On je rekao kako će de dogoditi velike promjene među nacijama, dosta velikih prirodnih katastrofa će se dogoditi, što će na kraju cijeli svijet protresti.

Nacije će da se suoče sa zaista velikim promjenama, a očekuje se i erupcija vulkana Vezuv, desiti će se jak zemljotres, a u ovoj godini bi moglo izgubiti život oko 16 hiljada ljudi.

Izvor: haber.ba

Leave a Reply