Ana bijesna, prvi put spomenula malu Lorenu: Sevićka hoće da tuži Darkovog menadžera!

O stanju pjevača Daraka Lazića, koji je utorak doživio saobraćajnu nezgodu na putu za Pećince u Brestaču, proteklih dana oglašavali su se mnogi, a medijima je najviše informacija davao njegov menadžer Miljan Vračević.

Vračević je u toku jučerašnjeg dana istakao da je Laziću potrebna krv i pozvao sve da dođu da pomognu što je čak 60 ljudi i učinilo. S druge strane Darkova, i dalje zvanična supruga, Ana Sević demantovala je da je Laziću potrebna krv.

Međutim, večeras se ponovo oglasila Ana Sević i u ime Darkove i njene maloljetne ćerke Lorene istakla da mediji više ne smiju korstiti informacije koje daje menadžer, već samo direktor KBC “Zemun” Dragoš Stojanović, kao i da će svako ko bude iznosio neprovjerene izjave o pjevačevom stanju biti tužen.

– U ime Darkovog i mog maloljetnog djeteta, Darkove porodice i moje malenkosti zamoliću medije da prestanu da prenose informacije iz “provjerenih izvora, navodnih menadžera…”, koje narušavaju, prije svega, Darkovu privatnost i bilo kakvu moralnu etiku! Niko sem direkora KBC “Zemun” nema pravo, niti ovlašćenje da daje bilo kakve informacije o Darkovom stanju niti je upućen u isto. Svi gore navedeni biće tuženi za širenje dezinformacija i nagađanja. Takođe, narušavanje i unošenje nemira u porodici Lazić i Sević zbog širenja laži. Hvala na razumijevanju i podršci. Hvala medijima koji će prave informacije isključivo dobijati od direktora zdravstvene ustanove kada za tim bude bilo potrebe. Molite se za Darka, to je sada jedino bitno – napisala je Sevićeva.

(Republika.rs)

Leave a Reply