Ove pantalone totalni su hit jeseni, a muškarcima je već zlo: bit će vam jasnije kada vidite donji dio slike!

Dok se mi i dalje oblačimo ležerno, poznate dame u svijetu mode već nose najveći trend jeseni.

Viktorija Bekam, Sindi Kraford, Kajli Džener i mnoge druge trendseterke prošetale su model pantalona koje su se nametnule kao neočekivani trend sezone. Reč je o kožnim pantalonama, koje, iako su u modi već nekoliko godina, nikada do sada nisu bile ovoliko popularne.

Nekadašnja manekenka Sindi Kraford ih je uklopila s bijelim sakoom i crnom majicom i svojim outfitom dokazala da kožne pantalone mogu biti jako elegantne i idealne za svaku priliku – od večernje varijatne do popodnevne šetnje gradom.

Viktorija Bekam sjajno ih uklopila s običnom bijelom majicom i crnim štiklama. Elegantno, a opet kežual i bez straha da ćete pogriješiti u nečemu.

U odabranom društvu koji nosi najveći trendi jeseni 2018 našla se i Kajli Džener kojoj komadi od kože nisu strani. Nedavno je viđena u jednostavnoj, a dobitnoj kombinaciji u sandalama sa visokom štiklom, Dior majicom i kožnim pantalonama, na šta je dodala i crnu torbicu.

Pored kožnih pantalona ovaj grudnjak postao je veliki hit u svijetu.

U jednom periodu, čak dvadesetih, bili su popularni grudnjaci koji su imali providne bretele, a sada sve se više pojavljuju nasljednici koji nikako nisu bolji, a ponovo su popularni.

Sada su stigli na red grudnjaci koji su plastični, a kada ih i vidite, nikako vam neće biti dobro od njih.

Grudnjak je i skroz providan, a napravljen od plastike, a cijenu mu se kreće oko 100 dolara po jednom komadu.

Ovo je još jedan dokaz da je svijet mode nevjerovatan i nepredvidiv.

Kada vidimo pojedine odjevne kombinacije odmah postavljamo pitanje: “Kako neko može nositi takve lude stvari i platiti preko hiljadu dolara za njih?”

Neka od takvih primjera vam donosimo u nastavku.

Početkom mjeseca maja britanska internet stranica YouGov je provela istraživanje sa oko 3500 učesnika tražeći od njih da navedu neke vrste odjeće koje ne žele vidjeti ovog ljeta i za koju smatraju da je veoma neukusna.

Rezultati su bili neočekivani, jer su se na popisu našli i neki komadi odjeće koje nosi mnogi muškarci i žene širom svijeta.

Leave a Reply