Sećate se nje? Ovo je riba sa kojom je Dača varao Natašu Bekvalac! I opet je u vezi sa sportistom! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović bili su u braku pet godina, a navodnu Dačinu ljubavnicu mediji su označili kao glavnog krivca za razlaz.
Stomatološka sestra iz Novog Sada Milica Dražin, čije se ime pre 5 godina pojavljivalo u medijima, gde je označavana kao devojka sa kojom je Dača prevario Natašu, ponovo je u vezi sa našim poznatim sportistom!

Milica je u vreme Dačinog i Natinog razvoda poricala da su ona i Ikodinović imali aferu, ali Nataša je tada, kako su pojedini mediji pisali, u Milicinom mobilnom, do koga je došla uz pomoć svoje sestre Jelene Mrkić, pronašla njihove ljubavne poruke.

Za Milicu se tada šuškalo i da je imala aferu sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, ali i fudbalerom Ognjenom Koromanom.

Sada je Milica našla svog novog sportistu, ali i Danilo joj je vratio istom merom i završio u zagrljaju odbojkašice Maje Ognjenović.

foto: Dado Đilas

Izgleda da su sportisti baš na ceni, pa se i Nata, kao što nam je svima dobro poznato, preudala za rukometaša Ljubu Jovanovića.

Nadamo se samo da će joj ovoga puta upaliti i da će i ona konačno ozvaničiti svoju romansu sa ovim poznatim sportistom.

espreso.rs

Leave a Reply