‘DOGODINE U PRIZRENU’ SE ORILO NEMAČKOM: Leskovčanin ušao u ring uz pesmu BS, pa razbio rivala u prvoj rundi!

Momak iz BiH nije imao mnogo šansi…

U prepunoj hali „Federbahbale“ u nemačkom gradu Malš noćas je odjekivala zabranjena pesma Beogradskog sindikata „Dogodine u Prizrenu“, uz koju je u ring ušao leskovački MMAborac Miloš Stojković i u prvoj rundi gušenjem savladao svog protivnika Sašu Dajića iz Bosne i Hercegovine.

Stojković i Dajić su na ovom Međunarodnom turniru profesionalaca priredili vrhunski meč u superteškoj kategoriji ljubiteljima MMA borbi, a Milošev ulazak u ring propraćen je zvižducima i aplauzima naših ljudi iz publike upravo zbog pesme kojom se predstavio.

– Mogu da je zabranjuju koliko hoće, ali sam izašao uz tu pesmu da dam jasnu poruku mladima da moraju da se usmere ka pravim vrednostima – kaže za juGmediu Stojković.

Dogodine u Prizrenu“ je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, a originalni spot je zabranjen na Youtubeu.

Da su organizatori iz Nemačke razumeli i reč onoga o čemu peva Beogradski sindikat, možda bi i diskvalifikovali Stojkovića ili zahtevali da u ring uđe uz neku drugu numeru, ali ovoga puta mu se očigledno posrećilo.

Kako najavljuje, u decembru mesecu planira organizaciju velikog međunarodnog MMA turnira u Leskovcu.

(Espreso.rs/Jugmedia.rs)

Leave a Reply