Ana Sević: Neću kod Darka, optužili su me da ga ubijam!

Ana Sević već tri dana ne dolazi u posjete kod svog bivšeg supruga Darka Lazića, koji se već nedjelju dana bori za život u KBC Zemun. Iako je prvih dana svakodnevno bila pjevačeva podrška i bila jedina koja je imala pristup njegovoj sobi na odjeljenju za intenzivnu njegu, njeni dolasci u toku jednog dana su se prorijedili, a onda je i prestala da dolazi u posjete.

Razlog tome su loši odnosi koje ima sa Darkovom porodicom i bliskim prijateljima koji je optužuju da ga ubija, prvenstveno zbog toga što je na Instagram okačila post kako Laziću nije potrebna krv, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

Iako je imala dobru volju da mu bude podrška u oporavku, njegovi ne žele da je vide uz njihovog sina. Prvo ju je napala Darkova sadašnja vjerenica Marina Gagić rekavši da je skot i folirantkinja i da ona nema šta da traži u bolnici. Tada niko od Darkovih nije stao u njenu odbranu, već su samo smirivali govoreći Marini da nije ni mjesto, a ni vrijeme za takve priče.

Pored svega gore navedenog, Ana ne podnosi Miljana Vračevića, Darkovu desnu ruku i vozača-saradnika, sa kojim su Darkovi roditelji u savršenom odnosu, pa je na njegove konstatacija da svi dođu i daju krv za Darka ona objavila kako to nije potrebno.

– Tada je sama sebi skočila u stomak jer je na sebe nanijela gnjev svih Lazićevih prijatelja i familije, koji su u agoniji da li će se njihov sin i prijatelj izvući – kaže odlično obaviješten izvor Srpskog telegrafa, koji dalje nastavlja:

– Rođak iz Šapca Gordan Mladenović objavio je snimak kojim je odlučio da dokaže da je Ana Sević sabotirala davanje krvi za pjevača. Pustio je snimak sa zdravstvenom radnicom zaduženom za informacije o doniranju krvi u KBC Zemun, koja u snimku naglašava da mu i te kako treba krvi. Kada je Ana shvatila da baš niko ne želi da je vidi pored Darkove postelje i da je napravila užasnu stvar, prestala je da dolazi u posjete. Ona je svojoj bliskoj prijateljici rekla: “Ne želim da gledam Darkove roditelje. Ni oni, a ni prijatelji, me ne vole. Ubijaju me pogledima, a mene optužuju da ga ja ubijam”. Vođena time da je nepoželjna, pjevačica je odustala od odlaska u bolnicu, a za Darka raspituje telefonom, preko svojih veza – završava dobro obaviješten izvor Srpskog telegrafa.

(Republika.rs)

Leave a Reply