Iz seoske sredine došla u luksuzan dom: Pogledajte gdje je živjela Ana Sević prije slave i braka sa Darkom!

Ana se posljednjih dana ne odvaja od svog, još uvijek zakonitog supruga, Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Darko je doživio težak udes kod rodnog sela Brestač i zadobio višestruke povrede koje se ljekari već danima trude da saniraju.

Darka su ljekari u nedjelju, 28. oktobra, probudili iz vještačke kome, a doza lijekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je i očekuje se njegov potpuni oporavak.

Porodica je sve vrijeme bila uz Lazića, a njegova supruga Ana, sa kojom ima kćerkicu Lorenu, takođe se nije odvajala od njega, uprkos tome što je u bolnici bila i Darkova vjerenica Marina.

Podsjetimo, Darko i Ana razišli su se početkom godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Oboje dobro zarađuju i uživaju u luksuzu, ali pjevačica je, po svemu sudeći, i prije popularnosti uživala u moderno uređenoj kući.

Naime, Ana je prošle godine posjetila svoju porodicu u Užicu, gdje je nekada živjela, pa se pohvalila fotografijom sa terase na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pjevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

(Alo.rs)

Leave a Reply