“Legla sam da spavam, a onda osetila da mi neka žena sedi na grudima. Kad sam otvorila oči i videla je umalo nisam umrla!”

Jezivo svedočenje izmučene devojke.

Sablasnih stvari nema samo u horor filmovima – dešavaju se i sasvim običnim ljudima u sasvim običnim situacijama.

Ovo je jedna od tih i zbog nje ćete se od užasa naježiti od glave do pete, a podelila ju je korisnica društvene mreže Reddit.

Priču vam prenosimo u celosti:

“Odrasla sam u Torontu u Kanadi, a roditelji su mi poreklom iz Azije. Sve do moje 18. godine išli smo svake godine u posetu mojoj rodbini, a kada sam napunila 18, preselila sam se tamo.

Dok smo bili u poseti, odseli bismo u kući mog deke koji je tada imao oko 80 godina.

Redovno bismo svi otišli na popodnevni odmor i dremali. Moja soba imala je četiri ogledala, po jedno na svakom zidu, i svi okrenuti jedni prema drugima. Moj deda je verovao u anđele i demone i govorio mi da su tako razmeštena ogledala portal za duhove. Svoje prvo natprirodno iskustvo doživela sam baš u toj sobi.

Dremala sam, a onda sam se odjednom probudila. Nisam nikako mogla da se pomerim, čak nisam mogla ni da otvorim oči, a opet sam videla sve. Nešto mi je sedelo na grudima. Bila je to tamna figura – bez usta, očiju i nosa. Umesto njih, imala je samo šupljine. Prsti su joj bili kao grančice. Ne znam zašto, ali sam pretpostavila da je u pitanju žensko.

Samo je piljila u mene. Znala sam da me gleda direktno u oči, iako je umesto njih imala rupe. Nije htela da ustane, samo mi je nemo sedela na grudima, a iz minuta u minut sve sam teže disala. Budući da sam već imala iskustva sa paralizom sna, znala sam da treba da promrdam prste na nogama i rukama i da ću uskoro povratiti kontrolu nad telom. Od tada više nisam spavala u toj sobi.

alo.rs/M.I.

Leave a Reply