ŠOK INTERVJU! FIRČI REŠIO DA PROGOVORI: Ponudili su mi SUMANUTE PARE da uđem u Farmu! A onda otkrio NAJVEĆU TAJNU o sukobu sa Milošem Bojanićem!

Ivan Fece Firči se ne pojavljuje često u medijima. Iako je nekada u javnosti bio najpoznatiji kao član grupe EKV, poslednjih godina ga publika pre svega pamti kao učesnika rijalitija “Farma”.

 

Baš o rijalitiju i svemu što se tamo dešavalo Firči je govorio u intervjuu za Balkan info.

 

“Rijaliti dolazi iz Holandije pa posle prelazi u SAD. Ima jedna magična naprava, svi je imaju. Uzmneš je u ruku uperiš u Tv i stisneš a ono ode na drugi program. Nećeš verovati, nemože prostije da bude. Gde piše da ti je neko uperio pištolj u glavu da to moraš da gledaš. Isti aršin se stalno traži opravdanje i neki imaginarni krivac za nešto”, kaže Firči.

 

On ističe da ima ljudi koji mu kažu da ne gledaju takav program ali da su gledali samo zbog njega.

FOTO: PRINTSCREEN BALKANINFO

“A onda posle u daljem razgovoru shvatiš da taj zna sva dešavanja, sva imena. I sad hoće da ih zabrane. A zabranama se kao nešto postiže? Kad je to uspelo? I šta kao zabrane Pink… Šta će se desiti? Ništa. Oni će se buniti a ostale televizije će preuzeti taj program”, tvrdi Firči.

 

On kaže da svi vole da gledaju kod komšije u dvorište.

 

“Voajerizam je svetski fenomen. Pre svega nije tačno da nema ništa drugo. Šta, izgorele su biblioteke? Nema interneta? Imaš sve što ti treba na jedan klin na svakom usranom telefonu. Idi na pecanje, vežbaj klavir”, kaže Firči.

 

Napominje da pre ulaska u “Farmu” nije znao šta ga čeka.

FOTO: PRINTSCREEN BALKANINFO

“Pitao sam se da li da se vratim u Njujork ili da pristanem da uđem u rijalitiji pošto mi ovaj nudi neke sumanute pare za to. Nisam samo znao koliko će to trajati. Mislio sam da ću ostati dve tri nedelje za te novce i to je to. Pa ko ne bi na to pristao. Ali desilo se nažalost obrnuto”, kaže Firči.

 

Iako mnogi tvrde da je biti u rijalitiju teško i da se teško izdržava Firči tvrdi suprotno.

 

“Pa šta je tu teško. Šta? Sediš i ne radiš ništa. Nije to ništa teško a pogotovu kad podeliš količinu novca koji si dobio po danu. Nema ko ne bi pristao na tako nešto”.

 

Ističe da narod ove zemlje može jednim potezom da uništi rijaliti programe.

FOTO: PRINTSCREEN BALKANINFO

Samo uzmne onu spravu i klikne i ode na drugi program. Ko te tera da gledaš? De piše da moraš da gledaš? Majmune, ne gledaj, promeni kanal!”

 

O MILOŠU BOJANIĆU

 

O sukobu sa Milošem Bojanićem kaže – Bilo pa prošlo.

 

“Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna – Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života”, zaključio je Firči.

Kurir.rs/Balkan Info/Priredio: P.L./Foto: Youtube

Leave a Reply