Iz šok sobe u prvi luksuz: Nećete vjerovati gdje Darko Lazić nastavlja oporavak!

Darko Lazić, koji se 21 dan nalazi na Intenzivnoj njezi u KBC Zemun, poslije teške saobraćajne nesreće, prema Kurirovom izvoru iz bolnice, osjeća se bolje i uskoro bi trebalo da napusti šok-sobu.

“Darko bi za desetak dana trebalo da bude prebačen sa intenzivne njege u apartman. Poslije izlaska iz bolnice, porodica planira da ga pošalje u banju zbog oporavka noge i razmišljaju da to bude neka banja u inostranstu”, rekao je izvor iz bolnice.

Pjevačevi roditelji svaki dan dolaze u posjetu sinu, ujutro i prije podne. I jutros su bili, ali ovaj put bez vjerenice Marine.

Podsjetimo, Lazić je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra, kada je njegov automobil sletio sa puta u njivu i prevrnuo se na krov.

Darko je tri dana proveo u vještačkoj komi zbog teških povreda, uslijedile su operacije izvađena mu je slezina i tako je zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Iz plućne maramice ljekari su mu izvukli dva litra krvi, a poslije dvije nedjelje provedene u KBC Zemun, ljekarski tim donio je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat – operaciju noge, kada su mu ugradili vještački kuk, kao i klin na butnoj kosti. Intervencija je trajala šest sati. Uz to, pjevač se bori i sa apstinencijalnom krizom.

(Kurir)

Leave a Reply