NAJVEĆA MISTERIJA INTERNETA: Gde su devojci u sredini noge?

Šest devojaka sedi na jednom kauču. Na prvi pogled, ništa interesantno, ali pogledajte malo bolje pa ćete shvatiti zašto se ova fotografija može uvrstiti u jednu od najpopularnijih mozgalica na internetu svih vremena.

Ako ne možete da vidite šta tačno nije u redu, pogledajte u devojku u sredini i pokušajte da joj locirate noge – kladimo se da nećete uspeti. Nema šanse da ih vidite.

A za rešavanje misterije potrebno je da se fokusiramo na poslednju devojku, onu u crnim pantalonama, tačnije na njenu flašu. Ako bolje pogledate, videćete da drži svoje piće u vrlo nezgodnom položaju, oslonjeno o butinu.

To uopšte nema smisla, zar ne? Ko još tako drži flašu umesto da je osloni o koleno? Pogledajte bolje i videćete da ona to i radi.

Sada kada smo to rešili, shvatamo da ostatak kolena zapravo pripada devojci do nje. A onda sledi i konačno rešenje misterije.

Tek sada tačno vidite gde su devojci noge, zar ne? I prilično je teško uočiti ih, pa nije nikakvo čudo što ova slika ponovo ispliva na par meseci i nikako ne gubi na popularnosti.

Leave a Reply