USKORO NAM STIŽE NEVREME!

Prognoza RHMZ-a za sedam dana.

Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom s najvećom verovatnoćom očekuju se u brdsko-planinskim predelima, kao i na severozapadu zemlje.

Vetar će biti slab do umeren jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak. Jutarnja temperatura od 14 na jugu do 23 C na jugu Banata, najviša dnevna od 30 do 34 C.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21 C, najviša dnevna oko 32 C.

Izgledi vremena za sedam dana, do 8. septembra:

U nedelju pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 30 do 34 C. Posle podne i uveče u jugozapadnim, zapadnim i severnim, a u toku noći i u centralnim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Uveče i u toku noći ka ponedeljku lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim, promenljivo, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom češćim u prvoj polovini sedmice. Temperatura oko prosečnih vrednosti.

IZVOR:  (Espreso.rs / Agencije)

Leave a Reply