SAOBRAĆAJNI POLICAJCI OSTALI FRAPIRANI: Beogradska policija zaustavila vozilo zbog toga što se vozač nije vezao, kada su otvorili gepek ostali su u ŠOKU!

Beogradska policija je sinoć postavila svoje saobraćajne patrole i iznenadile građane Beograda na ruti izmedju Rakovice i Banjice. Zaustavljana su sva vozila i kontrolisani vozači.

U jednom momentu zaustavili su vozilo marke Fiat Stilo, zbog nepoštovanje saobracajnih propisa. Posle nekoliko minuta diskusije saobraćajnih policajaca i vozača zaustavljenog automobila, odlučilisu da pretresu automobil jer im je vozač bio sumnjiv.

Kako policijac D.M kazže: “Dvadeset i pet godina radim ovaj poso, nalazio sam sve i svašta kod raznih ljudi, ali u tim kolima sam zateko nešto što se ne vidja. Na prednjim sedištima nismo našli ništa zanimljivo, zadnja sedišta su bila jako prljava”.

Kada su ga policajci pitali od čega su ti prljava sedišta, vozač je rekao: “Druže, radim poljoprivredu, nisam iz Beograda”.

Ostao je još samo gepek da se proveri. Vozač automobila definitivno nije izgledao kao pravi poljiprivrednik sa sela. To im je i bilo sumnjivo, pored prljavih sedišta.

Kada su policajci otvorili gepek, videli su nešto što se ne viđa u njihovom poslu tako često. U gepeku se nalazilo telo psa rase Cane Corso, koji je bio ceo izmasakriran, glava mu je bila ispod noge, druga noga je bila na ledjima, krv je bila svuda, osetio se gadan smrad. Policajci su ostali u čudu, frapirani, sa mučninom zbog prizora koji su ugledali.

Kada su došli do vozača i pitali gra šta se to nalazi u gepeku, vozač Fiata je odgovorio: “A, to je kuče od komšije, lajalo je svaki božiji dan, nisam mogao da spavam od njega”

Policija nije znala kako da postupi u ovom slučaju, jer je skoro donet zakon koji se odnosi na ovakva zlodela. Pozvali su centralu, kako bi impomogli u ovom slučaju i savetovali šta da rade. Dobili su odgovor da puste vozača jer oni su dužni da proveravaju automobile i vozače. U ovom slučaju, morali bi se angažovati veterinarski inspektori itd.

Slučaj koji je saobraćajnu policiju ostavio u čudu.

politika-ekspres.net

Leave a Reply