Prekinula šutnju: Nadežda otkrila najveću tajnu iz kreveta Mikija Đuričića! Uništila ga!

Nadežda Biljić i dalje se oporavlja od učešća u rijalitiju „Zadruga“, zbog čega uzima lijekove protiv depresije. Biljićeva priznaje da ima psihičkih problema, zbog čega je pod jakom terapijom.

Kulturno sam izašla na kapiju, obezbjeđenje me je otpratilo do rampe i otišla sam do obližnje pumpe, odakle sam pozvala najboljeg druga koji je ubrzo došao po mene. Ali zbog svega što se unutra dešavalo, osjećam se veoma loše. I dalje imam psihičkih problema, još sam pod jakom terapijom zbog duboke depresije. Imam svog psihijatra i neuropsihijatra i čitav tim koji radi sa mnom i mojom porodicom.”

“Imala sam volju i želju, ali nisam mogla da izdržim taj pritisak. Ušla je Jelena Krunić, koja je počela da mafija, i Miki, koji je svjesno ušao da napravi ku**u od mene. Jadno je što on probleme iz spoljnog svijeta pokušava da riješi pred milionskim auditorijumom”, rekla je Nadežda za “Rijaliti” i dodala da više nema problema sa alkoholom:

“Prestala sam da pijem. Najveći problem u životu mi je napravio alkohol.”

Kada je u pitanju odnos sa Mikijem Đuričićem, pjevačica se ne kaje ni zbog čega, a pčelara je preboljela.

“Slobodan je čovjek, može da radi šta želi. I ja se muvam s jednim dečkom. Miki i ja smo jako dugo bili zajedno poslije rijalitija. Ja jesam prespavala kod našeg zajedničkog prijatelja Pere, koga poznajem prije njega. I namjerno smo prosuli priču da sam bila s Perom da bismo vidjeli Mikijevu reakciju. On je postupcima ubio svaki vid emocije. Čula sam za njega da uzima sredstva za potenciju. Izgleda da sam ja jedina djevojka s kojom nije koristio suplemente” rekla je Biljićeva.

 

Leave a Reply