Otkriveno: Evo ko Darku plaća apartman u banji!

Darko Lazić krajem oktobra doživio je stravičnu nezgodu nakon koje je više od mjesec dana bio u KBC “Zemun” gdje su se ljekari u jednom trenutku čak i borili za njegov život. Mladi pjevač uspio je da pobijedi u najtežoj borbi, a s obzirom na to da je imao tešku operaciju butne kosti i karlice, on će morati na fizikalnu terapiju.

Zbog ovoga je Darko juče prebačen u “Selters” banju u Mladenovcu gdje će nastaviti liječenje u narednom periodu, ali i gdje će ljekari moći da prate njegovo stanje.

Kako saznajemo on je danas započeo s terapijom, a prije toga se okupao:

– Darko se rano probudio, sestra ga je kolicima odvela na kupanje i polako počinje da ustaje. On je danima ležao u krevetu, tako da će ustajanje biti povremeno i oprezno da ne bi dolazilo do velikih nesvjestica. Raspoložen je, priča i šali se. Ali i želi što prije da ustane – istakao je izvor iz bolnice.

Kako saznajemo, Lazić je smješten u jednom od najluksuznijih apartmana ovog kompleksa, a njegovo liječenje u banji plaća zdravstveno osiguranje. Darkova majka Branka sve vrijeme je uz njega, ona mu pomaže da ustane i brine se o njemu.

(Republika.rs)

Leave a Reply