Romska svadba od 3 miliona evra! Pevali Brena, Šaban, Zorica Brunclik… Ljuba AličIć otkrio sve tajne sa romskih veselja: jednom izbio pokolj, nismo znali gde da bežimo! Evo koju poznatu pevačicu su terali da ljušti krompir

Romske svadbe, posebno one u Francuskoj, Italiji, Austriji, važe za veoma bogate i raskošne.

 

O tome kako je to na romskim svadbama u emisji Goli život ispričao je Ljuba Aličić.

“Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu”, priča Ljuba i nastavlja:

“Jednom se desilo mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu noževi viljuške po stomaku licu. Svi osakaćeni. I fajront. Ja gledam mladoženju a on sedi i razbija pivse flaše.”

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

“I kažu nam – odma bežite u hotel nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže – Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo.”

Aličić kaže da niko ne odbija romsku svadbu.

“E sad koliko je ko plaćen ja to ne znam. Inače najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila Brena, Šaulić, Zorica Brunclik… Bili svi sa estrade. Tad su doduše bili franci ali kad bi se sad prevelo u evro cela svadba je bila oko tri miliona evra”, kaže Aličić.

Kaže kako je jednom izbila masovna tuča jer mlada nije bila nevina.

“Doduše i još zbog par stvari… Ma to je bio pokolj, cela sala, dvesta ljudi… Nismo znali gde da bežimo. Nadu Topčagić su terali da ljušti krompir i da pravi salatu. Rekli da mora. Jedva sam je spasao”.

FOTO: PRINTSCREEN YT

Ipak ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

“Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji… Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji”.

Kaže kako je jednom moglo da se desi da bude pogođen u glavu.

“Moglo je jednom da se desi da fasujem ali sam izbegao. Ali nisu mene gađali. Nego nekog tamo, a ono samo proleti pored mene. Sećam se Vericu Šerifović su pogodili pikslom u lice… Baš joj je bilo oteklo.”

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Jedan od Roma koji je učestvovao u snimanju emisije ispričao je jednu anegdotu:

“Jednom kad je došla Brena, Šaban se naljutio i sedeo tamo negde… Za nepun sat vremena je bacano na Brenu da uzme preko 100.000 maraka. Inače Šaban ako mu daš 50 evra peva onako, a ako mu daš 500 evra onda skida zvezde.”

Kurir.rs/Happy/Priredio: P.L./Foto: Youtube, Foto: Dragana Udovičić

Leave a Reply