Uhvatila se za glavu: Dragana Mirković saznala ko je djevojka njenog sina!

Folk zvijezda Dragana Mirković decenijama već živi u Beču i veoma se rijetko medijski eksponira, a svoju karijeru uglavnom vodi zbog svog ličnog gušta, a ne iz nužde. Kako je, u nekoliko navrata, sama isticala, Dragana se posvetila porodici, suprugu Toniju Bijeliću, sinu Marku i kćerki Manueli.

Dragana nerado govori o svojoj djeci jer ne želi medijski da ih eksponira, ali ovoga puta otkrila je detalje privatnog života svog sina koji se tiču njegove djevojke. Naime, pjevačica je nedavno saznala da Marko ima djevojku, kao i ko je ona pa joj nije bilo baš “pravo”.

– Djevojka mog sina je kćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla sam: “Marko, pa šta mi to radiš?! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!” Drugo me ništa ne zanima. Ja sam tip mame koja sve podržava i iz prikrajka ih gleda – za emisiju “Premijera” otkrila je Mirkovićeva.

Pjevačica je ovoga puta govorila o suprugu Toniju za kog nikada nije krila da je obasipa poklonima:

– Kad je Toni u pitanju i pokloni, Nova godina mi je svakog dana. Šalim se, ne baš svakog dana, ali voli da me obraduje. Vrlo je galantan muškarac, zna da obožavam putovanja.

(Republika.rs)

 

Leave a Reply