UŽASNE VESTI: Prvo Manda, pa Cvija, a sad on! Velika muka Vuka Kostića!

Izgleda da glumci veoma često imaju ovakve probleme, pošto je posle pokojnog Mande i Cvijanovića, sad i Kostić u sličnom sosu.

Naime, Kostić se nedavno oprobao kao producent, ali nije sve ispalo kao što je zamislio, zbog čega je upao u velike probleme.

Naime, Vuk Kostić nije imao novca da isplati glumce filma na kome je radio, zbog čega je morao da proda stan.

To je, izgleda, bio jedni način da isplati aktere tog ostvarenja, što mu sigurno nije lako palo. Za svakoga ko živi u Srbiji, gde svi znamo da život uopšte nije tako ružičast, velika je tragedija ako mora da ostane bez svog stana.

Inače, Kostić je samo jedan glumac u nizu, koji ima probleme sa stanom. Nedavno preminuli Manda je otplaćivao kredit u švajcarcima za stan, dok je Zoran Cvijanović zbog finasijskih problema morao da napusti stan u kome je živeo.

Nakon ovog lošeg iskustva, glumac će se teško odlučiti da ponovo nešto producira, pa će se posvetiti isključivo glumi. Zato i leto provodi radno, snimajući film „Meso“ i seriju „Ubica mog oca“, gde u oba projekta tumači glavnu ulogu.

Nedavno je javno potvrdio da mu produciranje nije trebalo

– U poređenju s glumom, ovo mi je baš teško palo. Ne gledam na to kao na posao, više bih voleo da ne moram da se bavim produkcijom, ali kad ispred sebe imaš cilj koji ti je važan i kad, na kraju, dobiješ film kakav si želeo, sve se zaboravi.

Film, za razliku od predstave, koja ostaje u srcima i dušama onih koji ih gledaju, ostaje svež i zabeležen za sve buduće generacije – rekao je Vuk.

Njegova producentska kuća ima zanimljivo ime – „Inat“, ali glumac kaže da mu to nije baš pomoglo da uspe:

– Moglo bi se i tako reći. Išli smo na razne konkurse, ali nismo dobili ni dinara, samo nešto malo od Ministarstva za postprodukciju. Zato smo se sakupili kao „omladinci“, osnovali producentsku kuću, sa mnom na čelu, i snimili film – rekao je Kostić.

Leave a Reply