Ovo je zaista prava BOMBA, dugo vremena niste videli ZGODNIJU takmičarku

Stefani Pavlović (24) iz Blaca se sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV predstavila se pjesmom “Ostrvo tuge“ Selme Bajrami za koju je dobila tri “da“ i jedno “ne“.

Na prve taktove pjesme “Hajde da ludujemo“ zavesa se podigla, a žiri i publika je uživala u zanosnom plesu takmičarke. Na kraju je rezultat bio dva “da“ i četiri “ne“.

“Kako možeš da igraš tako ako imaš tremu?“, pitala je Snežana Đurišić.

“Od straha“, odgovorila je takmičarka. Aca Lukas se nadovezao na priču o njenom scenskom nastupu i rekao da koreografija nije bila baš odgovarajuća.

“Meni se sve dopalo od cipela pa do kose“, rekao je Šaban. Jelena joj je rekla da je “bomba“. Pogledajte zanosan ples Stefani i kako su se žestoko posvađali Snežana Đurišić i Saša Popović.

Karleuša se u Zvezdama Granda pojavila kao takmičarka, RAZVALILA MARIJINU PJESMU

Dok je trajala borba za četvrti krug Zvezda Granda, Jelena Karleuša je sve šokirala željom da i sama nastupi kao kandidat na velikoj sceni i sebi ostvari davnašnju želju. Zbog kritika jednoj od kandidatkinja ostali članovi žirija gađali su je zgužvanim papirom, pa je ona odlučila da se okuša i sama pred žirijem.

JK je istupila na raskošnu scenu i to je bilo dovoljno da show započne. Svi su se smijali, jer se Jelena predstavila kao kadidatkinja iz Čelebića kojoj drhti mikrofon i koja ima tremu i upalu sinusa.

Izjavila je kako joj je san da bude „riba kao Karleuša, pjevačica kao Marija, zvijezda kao Viki i brkata kao Bosanac“. Nakon provokacija i stand up komedije, otpjevala je pjesmu Marije Šerifović. Za nastup je dobila ovacije, a publije u studiju je vrištala od smijeha kada je Lukas prokomentarisao:

– “Da bi neko postao zvijezda, mora i da izgleda, ne samo da pjeva“, alaudirajući na jedan od komentara koji Jelena često daje takmičarima.

Leave a Reply