Karleuša se gušila u suzama, jedva se pribrala da progovori: Kada se ona pojavila u Zvezdama Granda, nikome nije bilo svejedno!

Kristina iz Knjaževca hrabro je zakoračila na scenu “Zvezda Granda”, ali trema je brzo uradila svoje. Naime, kako je zinula sa namjerom da izvede “Trulu višnju” Svetlane Cece Ražnatović tako je Jelena Karleuša zakukala. Nervozna, veliki dio pjesme je svjesno otpjevala u falšu, što se ni njoj samoj nimalo nije dopalo.

Tada se slomila i zaplakala naočigled milionskog auditorijuma.

Iz bekstejdža, majka, sestra od tetke i dvije drugarice uhvatila je panika, a čitav taj prizor dotukao je i moćni žiri ovog muzičkog takmičenja, što se ne dešava često.

“Što plačeš? Ti si sve samo nisi za plakanje” govorila joj je Karleuša pokušavajući da se pribere, ali nije uspjela, već je vidno zaplakala zbog dvadesetdvogodišnje takmičarke.

“Udahni duboko. Izdahni. Smiri otkucaje srca. Adrenalin te guši. Evo, imaš priliku koju malo ko ima ovdje… Da imaš još jednu šansu”, smirivala ju je Jelena, te je bodrila, kako bi izdržala tempo “Boginje” Milice Pavlović.

Saša Popović ustao je sa stolice i mahao rukama u ritmu.

“Vi ste generalno emotivna porodica. Jako ste vezani”, konstatovala je pop diva kada je čula da Kristinin otac nije smio da uđe u studio zajedno sa suprugom, pa nastavila: “Ovo je stres za sve nas i za vas. Mi preživljavamo sve ono što i vi na sceni”, govorila je uvjeravajući Kristinu da nema razloga za toliku brigu.

“Ti imaš sve razloge da budeš jako sretna. Zdrava, mlada, prelijepa”, nastavila je Jelena.

“Što ja plačem?Hajde što one plaču, al’ što ja plačem…” prokomentarisala je Viki pa ustala da se smiri.

 

 

(Kurir)

Leave a Reply