U OVOM APARTMANU JE SMEŠTEN DARKO LAZIĆ Porodica platila debelo da i mama bude sa njim!

Spremna je na sve za njegovo zdravlje

Darko Lazić

Darko Lazić, Foto: printscreen

Majka Darka Lazića Branka ne odvaja se od svog povređenog sina! Ona se gotovo preselila u Selters banju kraj Mladenovca, gde je pevač prebačen u četvrtak iz KBC Zemun.

Branka već dve noći spava kraj Darka, hrani ga, presvlači, kupa i trudi se da mu olakša oporavak.

“Branka je jedva preživela ovih mesec i po dana pakla. Svaki dan je strepela šta će biti sa njenim sinom, pa zbog toga ne želi da ga ostavi ni na sekundu. Dodaje mu hranu, vodu, udovoljava svakoj njegovoj želji, presvlači ga, pušta mu filmove, serije…”, kaže izvor blizak porodici Lazić.

Kako prenosi pevačev prijatelj, Lazići su platili kako bi Branka mogla da ostane u Selters banji:

“Darko je smešten u dvokrevetnom apartmanu sa terasom. Da bi majka mogla da boravi sa njim u sobi, dnevno mora da plati 3.920 dinara i za taj novac dobija tri obroka. Nisu oni imali nikakvu protekciju, svako to može da plati. Lazići su procenili da je najbolje za Darka i njegov oporavak da stalno neko bude tu. Majka je, naravno odmah odlučila da to bude ona, posebno jer je njegova verenica Marina trudna i ne može da ga podiže, presvlači, niti toliko da se zamara”, objašnjava izvor.

Darko Lazić, bolnica, Marina

Foto: Screenshoot Instagram

On dodaje da je Darko presrećan što mu je majka tu. Oduvek su bili veoma vezani, a sada mu znači i njena praktična pomoć.

“Darko je u suštini stidljiv, pogotovo kada je reč o nepoznatim ljudima. Njega je sramota da gnjavi osoblje, da im traži bilo šta, iako su oni tu da ugode pacijentima. Zato je za njega bolje što mu je majka tu, da može da je pita i traži šta god da mu treba. Kada mu je Branka rekla da će ostati sa njim, bio je na ivici suza. On se mnogo kaje što je nasekirao i Branku i ostatak porodice. Stalno o tome pričaju, on im se izvinjava, oni ga ljube i tako u krug.”

Bez obzira na to što ne mogu da budu uz Darka, njegova verenica Marina, otac Milan i brat Dragan će ga redovno obilaziti.

“Bili su već juče. Donose mu hranu koju želi, pričaju sa njim. Svi su pozitivni i jedva čekaju da Darko stane na noge”, zaključuje izvor.

Milan Lazić: Darko je jak na majku

Darka je juče u Institutu za rehabilitaciju posetio i otac Milan Lazić, koji je bio vidno raspoložen jer se stanje njegovog sina popravlja. On je istakao kako je poznati pevač veliki borac i da je jak na majku.

“Dobro se oporavlja, srećan sam zbog toga. Svakim danom je sve bolje. On je borac i jak je, ali ne na mene, već na majku. Kad stane na noge i bude mogao da ide kući, napravićemo veliko slavlje”, poručio je Milan.

 

AUTOR: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *