U VAŠ NOVČANIK STIŽU PARE: URADITE OVIH 5 TRIKOVA I NOVAC ĆE VAM LAKO DOĆI!

Uvijek vam fali novca’ Nemojte da brinete više. Uz pomoć ovih malih trikova stižu bolji dani.

Novčanik je jedna od stvari bez kojih nikako ne izlazimo iz kuće, i to sa dobrim razlogom – on nam omogućuje da dođemo do stvari koje nam trebaju (a koje mogu da se kupe).

Zbog toga je u narodu uvreženo vjerovanje kako dodatno poboljšati “rad” novčanika. Čak i ukoliko ste od onih koji ne vole da ga nose, opet može da radi u vašu korist, i to tako što ćete u njemu uvijek čuvati dio novca, redovno iz njega uzimati pare, ali ih i vraćati.

Za one brojnije, koji redovno uz sebe imaju novčanik, narodno vjerovanje savjetuje sljedeće:

Što se boje tiče, žene bi trebalo da nose zlatne, ili crveno – zlatne novčanike, i to zato što je crvena vatrena boja, a zlatna – pa, boja zlata. Vatra topi metal, pa bi prema tome vaš novčanik, ukoliko pratite ove savjete, trebalo da uvijek bude pun.

Muškarci bi, s druge strane, trebalo da nose smeđe novčanike sa zlatnim detaljima, i to zato što smeđa, zemljana boja označava stabilnost, pa bi samim tim i takav novčanik trebalo da im obezbijedi stabilne prihode.

Narodno vjerovanje takođe nalaže da novčanik uvijek kupite sami sebi, kako biste izbjegli eventualnu lošu karmu koju vam kroz novčanik može proslijediti poklonodavac.

Ukoliko ste ipak riješili da prihvatite novčanik kao poklon, onaj ko ga je kupio obavezno u njega mora da stavi i par novčanica. U novčaniku uvijek imajte malo više novca nego što ste procijenili da će vam trebati, kako biste samim tim prizvali još novčanica.

Kada ste ispunili sve te uslove, vreme je da se u nov novčanik stavi i novac. Tu je vrlo važno da novčanice budu uredno složene kako ne bi blokirale energiju vaših finansija.

Pored toga, u njemu nikada ne smete nositi račune, bilo da su plaćenu ili ne, jer ćete time za sobom uvijek vući energiju plaćanja. Zato odvojite posebnu torbicu za račune i vizit karte.

izvor: cicelicka.info

Leave a Reply