Zbog ovih 10 fotografija Jelene Karleuše je ODLEPIO ceo svet! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša poseduje profil na društvenoj mreži Instagram već četiri godine, putem kojeg su mnogi širom sveta saznali za nju – od ljudi iz dalekih krajeva pa sve do čuvene američke voditeljke Vendi Vilijams i velikog broja stranih medija (a, završila je i na naslovnici “Voga” – pogledajte na OVOM linku kako).

O njoj, a posebno o njenim fotografijama, se naširoko priča, kako kod nas, tako i “preko”. Pojedine njene odevne kombinacije, kako tvrde svetski mediji, prekopirale su slavne Kim Kardašijan, Bijonse i mnoge druge zvezde, a neretko je proglašavaju za najbolje stilizovanu osobu kod nas.

Mnoge Jelenine fotografije su za kratko vreme obišle svet, te se može reći da se i te kako razume u to kako od obične fotografije napraviti sebi sjajan marketingFotografijom iznad Jelena je po prvi put pokazala svoju poslednju promenu kose. Nekadašnja platinasta plavuša prešla je u nebo plave nijanse, a smeo potez joj je, samo na ovoj fotki, doneo preko 29.000 lajkova. Mnoge domaće zvezde (a poneka i svetska) optužene su po kuloarima da su “prepisale” od Karleuše nakon njene promene

Jelenino savršeno telo, minimalni kupaći kostim, bazen… Rezultat? Preko 30.000 sviđanja!

Predah od nastupa Karleuša je poželela da iskoristi brčkajući se u moru. Sa fanovima je, kako to uvek i radi, podelila trenutak opuštanja. Čak 32.000 njih je dva puta kliknulo na fotku na Instagramu.

O ovoj fotki se naširoko pisalo! Odakle je pronašla inspiraciju, podeljena mišljenja o nakitu, bradavica koja se nazire… Sasvim dovoljni razlozi za više od 32.700 lajkova, nakon kojih je Jelena fanove počastila sa još nekoliko sličnih fotografija.

Ovde je jasno da se mnogima dopala odevna kombinacija poznate pevačice. Zanimljiv sklop boja i osmeh na licu Jeleni je ovom slikom doneo 33.200 lajkova. Malo li je?

Haljina kao da je šivena za nju! Pokazala je da je skratila kosu, te uslikala još jedan selfi, po kojima je poznata. I ova fotka joj je donela mnogo “sviđanja” na poznatoj društvenoj mreži, čak 33.400.

Po sopstvenom priznanju – retko kad se smeje, tako da ne čudi što je ova fotografija među onima koje su se njenim fanovima najviše dopale. Iako je ispod slike navela da je pomalo nervozna, “častili” su je sa 33.500 lajkova.

Besprekoran stajling, glava u vis i prelepo okruženje doneli su joj gotovo 34.000 lajkova.

Ova Jelenina fotka ima preko 34.100 “sviđanja”, a pevačica se odlučila za kombinovanje odevnih detalja bele boje. Pun pogodak, još jednom!

Ipak, jedna Karleušina fotografija ima skoro 40.000 lajkova…

I oni koji ne vole popularnu JK složiće se da od ove slike zastaje dah. U komentarima ispod fotke mogu se naći komentari mahom na engleskom jeziku, a Jeca je po ko zna koji put dokazala da ima dara za modu i poziranje.

Leave a Reply