Čovjek se spotaknuo na nešto čudno u obali rijeke i ono što je otkrio zapanjilo je svijet (Video)

Neverovatno otkrice

Bio je to normalan dan za farmera Josea Antonio Nievasa, koji dolazi od Carlos Spegazzinija u provinciji Buenos Aires, Argentina. Krenuo je u voznju svojim automobilom i onda je iznenada zaustavio automobil jer mu je nesto pored puta privuklo paznju.

Nikada nije znao da će se spotaknuti na nešto što može dovesti do važnog otkrića! Naišao je na taj neobičan predmet koji je izgledao kao prvi veliki kamen ili dinosaurusovo jaje. No, na iznenađenje stručnjaka, nije bilo ni jedno od njih.
Masivna ljuska koja je djelomično prekrivena blatom bila je previše teško prepoznati! Čak je i Joseova žena točno sjećala ovog otkriće koje je napravio,Spomenula je o tome govoreći: “Moj muž je izašaoiz auta i kada se vratio rekao:” Hej, upravo sam pronašao jaje koje izgledakao da je došao iz dinosaura.

“Svi smo se nasmijali jer smo mislili da je to šala . “Jose je to otkrio u prosincu 2015.

Prema nekim znanstvenicima, to je bila školjka drevne životinje koja je rasla do veličine malog automobila. Znanstvenici su konačno došli do zaključka i rekli da je riječ o ljusci za glyptodont. Glyptodont je bio veliki sisavac koji je sada izumrlo. Glyptodoni su pretci suvremenih armadila.

<iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/RT5d18qZ5uQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Leave a Reply