ISPLIVALA TAJNA O PORIJEKLU ANE SEVIĆ: Ovo je njen ROĐENI OTAC, upoznala ga U “ZVEZDAMA GRANDA”! (FOTO)

Nedavno je u javnost dospjela tajna o porijeklu Ane Sević.

Naime, pjevačica je odrastala samo sa majkom Danijelom i sve do 20. godine nije znala ko joj je otac.

Svog oca, Vidana iz Užica, upoznala je kad je već bila velika djevojka, negdje u vrijeme kad je učestvovala u Zvezdama Granda.

– Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dvije su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dijete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dijete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – priča izvor blizak porodici Ane Sević.

Ana Sević i njen otac danas imaju odnos kao da su oduvijek bili zajedno, a Ana se druži sada i sa svojom polusestrom Majom, koju je Vidan dobio u braku s drugom ženom.

– Ana i Maja veoma liče. Na prvi pogled se vidi da su sestre. Komšije su i ranije isticale koliko su jedna drugoj nalik, ista je to krv. Njih dve su u odličnim odnosima, baš su bliske i svakodnevno se čuju – otkriva izvor.

Iako je zaista kvalitetna pjevačica, Ana Sević je svoju muzičku karijeru zamijenila voditeljskom.

Kao i mnoge njene kolege iz ovog takmičenja, i Ana je prvo morala da prođe audiciju za popularne ‘Zvezde Granda’. Ona se pred Sašom Popovićem predstavila pjesmom Ista nam je tuga” Mire Škorić”.

 

Leave a Reply