Šaban je za tri meseca trebalo da oženi sina MIhajla: Neostvarena želja kralja narodne muzike bila je da peva na svadbi svog naslednika

– Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek – rekao je Šaban svojevremeno u jednom intervjuu

Saban Sauli, Mihajlo Saulic
Foto: ATA Images

Legendarni pevač Šaban Šaulić preminuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kralj narodne muzike ostvario je dubok trag, a njegova neostvarena želja je bila ta da peva na svadbi svog sina Mihajla. Naime, svadba Šaulićevog naslednika trebalo je da za tri meseca.

– Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek – rekao je Šaban svojevremeno u jednom intervjuu.

Podsetimo, Šaban Šaulić je nastradao u saobraćajnom udesu, kada se automobil marke “mazda” zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

telegraf.rs

Leave a Reply