BRATA SU MI UKRALI, A MENE JE DOBILA IZ 4. PUTA! VIŠE NE PRIČAM SA MAJKOM: Stanija lila SUZE dok je slušala Majinu TEŠKU životnu priču! (VIDEO)

Maja Marinković (22) je svoju životnu priču podelila sa Stanijom Dobrojević, koja nije mogla da zadrži suze posle onog što je čula.

 

Majka učesnice je dobila Maju iz 4. puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i 2 pobačaja. Marinkovićeva nije u dobrim odnosima sa njom. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro 2, 3 dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali.

“Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo”, rekla je Maja, dok je Stanija slušala.

 

Marinkovićeva je istakla da ju je dečko njene majke pitao pre ulaska u rijaliti da se vidi sa majkom. Onda je ispričala to svom ocu, koji je smatrao da to radi iz koristi. Stanija je savetovala Maju da oprosti svojoj majci, dok je Maja rekla da misli da ona nije normalna.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Leave a Reply