Mihael Šumaher, koji je pre pet godina na skijanju doživeo teške povrede glave zbog čega je šest meseci proveo u komi, napustio je vilu u Švajcarskoj, u kojoj je boravio od dolaska iz bolnice.

Loading...

Život Mihaela Šumahera i dalje se drži u tajnosti, ali je nemački magazin “Bunte” uspeo da sazna gde se nalazi sedmostruki šampion Formule 1, a uz ovu priču objavio je i ekskluzivne fotografije.

 

Porodica je Mihaela prebacila iz Švajcarske na Majorku krajem prošle godine, pa je slavni vozač u Španiji dočekao Božić, Novu godinu, ali i svoj 50. rođendan, koji je bio 3. januara.

 

Privatnim helikopterom iz mesta Gland na Ženevskom jezeru, gde Šumaher inače živi, prevezen u vilu Jasmin, čiji je takođe vlasnik, u luci D’Andratks.

Loading...

 

U tom delu žive samo ekstremno bogati, a komšije su otkrile da su videle Šumahera.

On je smešten u kući na Majorci, koju je njegova supruga Korina kupila prošle godine za 30 miliona evra. Reč je o zatvorenom kompleksu na ostrvu, koji je ograđen i u kojem se nalazi više luksuznih kuća.

 

To bi mogao biti nagoveštaj nekih boljih dana za Šumahera, budući da se veruje da je odlazak u Španiju njegov prvi izlazak iz vile na Ženevskom jezeru.

 

“Bunte” je naveo da je Šumaher i dalje okružen medicinskim osobljem, koje brine o njemu.

https://youtu.be/10K8Nzjcci8

Taj magazin prenosi da medicinske sestre koje borave u njegovoj kući nose hirurške maske, a da je Šumaher sedeo na terasi svog novog doma, umotan u braon ćebe.

 

Mihael Šumaher je 28. decembra 2013. doživeo nesreću na skijanju na francuskim Alpima, posle čega je šest meseci bio u komi. Porodica od tada ne dozvoljava da informacije o Šumiju dospeju u javnost.

 

 

kurir.rs / kurir sport