BRITANAC DOŽIVEO PROKLETSTVO EVROMILIONA: Poštar je dobio 148 miliona dolara na lutriji, sada mora da plaća za prijateljstvo i ne izlazi iz kuće (VIDEO)

Pobednik Euromiliona, Britanac Edrijan Bejford jede samo brzu hranu, redovno ga uznemiravaju komšije i retko napušta svoju kuću dok prijatelji tvrde da je usamljen.

Bivši poštar koji je dobio džekpot od 148 miliona dolara u 2012. godini, navodno se odlučio za naručivanje gurmanskih pasti iz Kornvola koje su svake sedmice isporučivane u njegovu kuću, jer ga podsećaju na njegovo detinjstvo.

 

Prijatelji tvrde da je pobednik na lutriji izolovan i oseća da nema sreće u ljubavi nakon niza neuspelih odnosa, prenosi San.

 

A 48-godišnjak je navodno plaćao ljudima da budu njegovi prijatelji, uključujući trenera za boks i ljude koji će ga voziti okolo, pišu novine.

 

Kada on napusti svoju vilu, navodno ga uznemiravaju lokalni stanovnici zbog njegovog bogatstva.

 

„Ljudi misle da je smešno da dođu do njega kada ima kriglu i pitaju zašto ne kupuje šampanjac”, kaže lokalni barmen.

 

Njegovi prijatelji su zabrinuti da se isključuje iz sveta nakon što je zatvorio svoju muzičku prodavnicu i otpustio radnike.

 

Ljubavni život oca dva deteta je takođe u krizi pretrpeo nakon što su se on i njegova žena Džilijan Bejford razveli i on je od tada ima tri neuspešne veze.

Takođe je rekao da se oseća uznemireno od strane stanovnika 38 imanja koje poseduje, jer svi smatraju da on treba da plati za sve.

 

Edrjian je kupio lokalni seoski pab Ruža i kruna za 375.000 funti, ali se navodno posvađao sa osobljem u baru i sada jedva da zalazi tamo.

 

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Leave a Reply