KAMERE SNIMILE DRAMU NA PUTU: Izašao iz kola i krenuo da puca na policiju, ali svi su gledali šta radi jedan prolaznik! (VIDEO)

Kamera iz automobila snimila je razmenu vatre između policajca i osumnjičenog u američkoj državi Arkanzasu.

Policajac Bret Tompson pokušao je da zaustavi vozača zbog saobraćajnog prekršaja nedaleko od gradića Tontitauna. Međutim, muškarac nije želeo da se preda već je odlučno počeo da puca po policijskom automobilu.

Vozač je identifikovan je kao 29-godišnji Luis Kobos Senobio. Na snimku se dobro vidi kako puca prema policajcu koji se nalazi negde u pozadini. U jednom trenutku vide se i krhotine stakla s automobila.

Pucnjava je trajala 53 sekunde, a onda se muškarac udaljio. Posle parsekundi, kamera snima devojku koja dolazi dignutih ruku. Ona je bila na mestu suvozača, a naknadno je izašla iz automobila i predala se policiji.

Senobio je ubrzo uhapšen, a odveden je u bolnicu jer je bio upucan u rame.

Ono što je mnogima privuklo pažnju u ovom snimku je i vozač koji se u trenutku pucnjave zadesio na putu. Čim je video da je okršaj u toku, stisao je gas i otišao brže-bolje u rikverc, da što pre pobegne.

“Na stranu sve ovo, nikad nisam video bolje skretanje u krivini”, “Legenda kaže da i dalje vozi u rikverc”, bili su samo neki od komentara.

IZVOR: Kurir.rs/Index.hr
Foto: Youtube/Printscreen

Leave a Reply