OVA LJEPOTICA JE KĆERKA SAŠE POPOVIĆA, KOJU JE TOLIKO GODINA KRIO OD MEDIJA: Kada vidite slike bit će vam jasno zašto

Saša Popović i Suzana Jovanović imaju kćerku Aleksandru koja je prošle godine napunila 18 godina i koja ne voli da se eksponira u javnosti.

Ona se rijetko pojavljuje sa roditeljima na gradskim dešavanjima, a osim nje Suzana iz provg braka ima sina Danijela koga je Saša prihvatio kao sopstveno dijete.

– Imamo dobru djecu i nema potrebe da budemo strogi. Dane je divan dečko, a Aleksandra je dobro, skromno dijete i ne sjećam se kada smo Suzana ili ja morali da vičemo na njih. Tolerantni smo, razumni i brzo nađemo zajednički jezik. Mislim da smo ih mi lako odgajili. Tokom odrastanja, oni su shvatili kojim se poslom bavimo i to su prihvatili s razumijevanjem, što je veoma bitno. Recimo, Aleksandra je imala pet-šest godina kada je Suzana još išla na turneje, a ja sam po cijeli dan bio u “Grandu” i radio emisije. Međutim, imam utisak da naše tadašnje odsustvo nije uticalo na njih i da smo ih prilično lako odgajili, ali i dobro vaspitali- rekao je svojervemo za “Story” Saša Popović.


Suzana je rekla da Aleksandru uče da vjeruje svojim instinktima.

– Završila je četvrtu godinu srednje škole i sada treba da odluči koji će fakultet upisati, ali vjerovatno nešto u vezi s dizajnom. Svi joj govorimo da je najvažnije da izabere ono što će voljeti da radi, da ne sluša ni mamu ni tatu, ni brata ni drugarice. Jer, ako sutra to ne bude voljela, krivit će sve nas. Mora sama da oseti, da voli, kao što je njen otac posvećen i maksimalno predan svom poslu. On ne staje, non-stop je u desetoj brzini i ne mogu da vjerujem koliko ima energije. Ponekad i ja posustanem i kažem: “Sale, ne mogu više, nemam snage”, ali on kaže: “Ne, idemo dalje”-govorila je Suzana.

Novi.ba

Leave a Reply