Zdravlje i lepota

Ovo je jedan od najboljih savjeta za mršavljenje koji možete dobiti ljeti

Ako ste se odlučili na dijetu, pročitajte savjet stručnih suradnika o tome kako zaista donijeti odluku ovog puta bez puno gnjavaže i odricanja, uz istovremeno povećanje unutrašnjeg zadovoljstva i poboljšanje zdravlja.

Doktorica uči trikove poput dizajniranja, a zatim dosljedno slijedite vlastiti dijetalni meni: Idite do nutricionista koji će dijetu organizirati prema vašim preferencijama tako da iz prehrane ne izbacite svoje omiljene namirnice, a također slijedite smanjenu prehranu koja jamči gubitak kilograma. Dijetu možete napraviti sami izračunavanjem energetskih potreba i provjerom nutritivnih vrijednosti jelovnika na brojaču kalorija. Ne planirajte dijetu koja je krajnje restriktivna i uključuje brzo mršavljenje.

Radije usvojite uravnoteženu i blago restriktivnu dijetu koja će vam pružiti umjereno i postojano mršavljenje. Upoznajte novu hranu. Svaka monotona dijeta u konačnici rezultira nezadovoljstvom i često je osuđena na neuspjeh. S druge strane, pretjerano ambiciozan potez prema velikim promjenama i potpuno novi pristup odabiru i pripremi hrane obično ne uspije. Promjene treba uvesti i usvojiti postepeno.

Koristite neke banalne, ali učinkovite trikove: uklonite višak zaliha bezvrijedne hrane iz svog doma, ne jedite nesvjesno i u pokretu, ne gladujte hranu, zakažite obroke, po mogućnosti u isto doba dana. Preispitajte se – da li ste dovoljno motivirani da promijenite način prehrane i odredite razloge zašto vam je potrebno i / ili želite smršavjeti. Pronađite prijatelja koji će se pridružiti vašem programu mršavljenja. U društvu je uvijek lakše.